Curriculum
vitae

Jeg er født i Esbjerg hvor jeg begyndte at tegne som helt lille. I 1994 gik jeg på tegneskole på Esbjerg kunstmuseum og forsatte rejsen til Odense. Her blev jeg ansat som reklametegner elev i 1996.

Download hele mit CV her

I dag arbejder jeg som
Digital Art Director og fotograf

Rejsen har været lang og jeg har nået mange mål i mit liv. I 1999 nåede jeg et af dem og blev færdiguddannet som reklametegner elev som det hed dengang.

Det var hos Nørgård Mikkelsen reklamebureau, jeg fik lyst til at dygtiggøre mig i Photoshop og der startede jeg også med at arbejde med webdesign og almindelig DTP opsætning.

I 2000 startede jeg som webdesigner hos inCaptiva., hvor jeg designede brugerfladen for det CMS system, som bl.a. blev brugt af hele Fyns Amt, samt mange andre kunder. De 9 år jeg arbejde der, havde jeg stor succes med brugerflade design til store IT-løsninger.

I 2009 opnåede jeg endnu en drøm, drømmen om at være selvstændig. Her arbejde jeg bl.a. sammen med Odense Bys Museer om en masse spænende projekter som blev store succeser, samt mange andre gode kunder.

I 2011 blev jeg fastansat hos Onlineplus. Her arbejde jeg som Digital Art Director hvor jeg fik løftet deres forretning på det grafiske område.

1 2013 startede jeg hos Mediegruppen. Her har jeg udviklet mine færdigheder som fotograf endnu mere. Videoproduktion er også en del af mit arbejde udover webdesign og grafisk design.

Kort om mig

  • Jeg søger en arbejdsplads, der kan være med til at udvikle mig og give mig nye udfordringer
  • Jeg vil arbejde med de dygtigste, så jeg selv kan blive endnu bedre
  • Jeg sigter højt, da det er vigtigt at have mål i livet
  • Jeg elsker at lære noget nyt og er hurtig til at lære
  • Jeg er optimistisk og har en positiv tilgang til livet og siger min mening
  • Jeg har 29 års erfaring fra reklame og IT branchen
  • Jeg arbejder både på MAC og PCer
  • Jeg er gift og har en dejlig søn på 19 år
Jeg er stolt af at have arbejdet med en bred vifte af kunder gennem tiden. Hver opgave har givet mig mulighed for at udfolde min kreativitet og levere skræddersyede løsninger. Jeg ser AI som en sparringspartner, ikke en konkurrent, og bruger det aktivt til billeder, film, speak, tekst og idéudvikling. Jeg elsker at lære nyt og følge med tidens trends, hvilket konstant inspirerer mig til at søge nye udfordringer og sigte højt.
Download hele mit CV her

Erhvervserfaring

2013-2024: Mediegruppen
Digital Art Director og fotograf
2011-2013: Onlineplus
Digital Art Director
2009-2011: Serpenta
Freelancer og konsulent
2000-2009: Incaptiva
Ledende web-designer
1999-1996: Nørgård Mikkelse Reklamebureau
Elev – Dtp’er

Programmer

Jeg har arbejdet med Photoshop og Illustrator siden 1994, og har derfor stor kendskab til Adobepakken, som jeg til dagligt arbejder med. Udover det har jeg arbejdet med web og kodet en del for mange år siden.

Photoshop 100%
Illustrator 100%
InDesign 95%
Premiere pro 90%
After Effects 80%
Adobe XD 100%
Figma 90%
Webflow 70%
Lightroom 100%
HTML 50%
CSS 50%

Sprog

Dansk 100%
Engelsk 90%
Svensk 90%
Tysk 40%

Kunder:

Et lille udvalg af de kunder, jeg har arbejdet med gennem tiden, både som selvstændig og via Mediegruppen: