Videoproduktion

Fra idé til færdig video

Film, der fanger øjeblikket!

Jeg er passioneret omkring videoproduktion og arbejder med alt fra idéudvikling og location filming til redigering og infografik. Jeg elsker at filme, da det åbner for nye kreative muligheder, som foto ikke kan tilbyde. Redigeringsprocessen er lige så spændende, hvor musik, infografik og billeder smelter sammen og skaber en engagerende og letforståelig oplevelse for seeren.

Danske Regioner

Regiones arbejde med jordforurening
Jeg har klippet denne film for Danske Regioner om deres indsats mod jordforurening og beskyttelse af drikkevandet. Resultatet er en engagerende og informativ film, der effektivt formidler budskabet om regionernes vigtige arbejde.

 

Region Hovedstaden

Råstof
Film for Region Hovedstaden med titlen “Råstoffer.” Filmen handler om regionens plan for at udgrave råstoffer, muligvis i dit nabolag, for at sikre ressourcer til alle. Selvom grusgrave kan være mindre attraktive at bo tæt på, er udgravningen vigtig.

Jeg har skabt animeret grafik for at illustrere processen, og fundet passende musik og stockbilleder for at understøtte fortællingen.

Stellini kaffe – et kafferisteri med rigtigt god smag

For Stellini Kaffe har jeg skabt en film, der gennem billeder og musik viser deres proces med at riste kaffe. Jeg har stået for både filmoptagelse og redigering. Stellini tilbyder håndristet kaffe, et bredt sortiment af kaffemaskiner og skræddersyede kaffeløsninger.

 

Opdag Middelfart

4 Små film som er designet til at tiltrække nye borgere til Middelfart Kommune:

  • Det gode liv
  • Hvor drømmer du om at bo?
  • Job
  • Bosætning

Jeg har filmet dele af filmene med mobiltelefon, fundet stockvideo og musik, og stået for klipningen. Speaken leveres af Agerbæk Reklamelyd.

Damstahl

Damstahl har påbegyndt en rejse mod bæredygtig vækst. Jeg har filmet, klippet og lavet infografik til flere af deres film, som beskriver denne rejse. Damstahl leverer rustfrit stål, plader, rør, stænger og fittings.

Se også:
Jeg har filmet og klippet serien Claus Corner med Damstahls ekspert Claus Qvist Jessen. I denne serie får du indblik i fordele og ulemper ved rustfrit stål.

Se Claus Corner her

AFLD

Oplev fire engagerende film om miljørigtig affaldshåndtering:

  • Madaffald: Få indsigt i, hvordan madaffald kan blive til værdifuld kompost.
  • Plast, metal og drikkekartoner: Lær om korrekt sortering og genanvendelse af disse materialer.
  • Tekstil affald: Se, hvordan tekstilaffald kan genbruges og omdannes til nye produkter.
  • Farligt affald: Opdag de sikre metoder til håndtering af farligt affald.

Jeg har stået for filmoptagelser, klipning og infografik til alle filmene, der guider dig gennem bæredygtige praksisser for affaldshåndtering.

Grillet hummer

En visuel oplevelse og opskrift på grillet hummer.

Introfilm

Min egne hjemmeside  Nation North skulle bruge en kort baggrundsvideo.